fbpx

Capella Carme exterior

La Capella del Carme, Espai d’Art i Patrimoni és un equipament cultural innovador amb una doble funció: porta d’entrada i d’interpretació del patrimoni local de Palamós i seu de l’Espai d’Art Ezequiel Torroella.

L’edifici, del segle XVIII, havia estat l'antiga capella de l’Hospital de Pobres, impulsat per Mossèn Miquel Costa i precursor de l’actual Hospital Comarcal de Palamós.

L’edifici s'ha reconvertit en la porta d’entrada del visitant al patrimoni local; un equipament que, a través de l'audiovisual "Jo, el paisatge" reivindica la geografia i la història singular de la població, elements que se conjuguen per atorgar a Palamós una identitat pròpia. Així, el Centre d’Interpretació del Patrimoni vol donar a conèixer, valoritzar i difondre el patrimoni històric, cultural i natural de la vila, d’acord amb el Pla Director de Patrimoni, aprovat per l’Ajuntament de Palamós. Un complement que reforça l’oferta temàtica del Museu de la Pesca.

Tot compartint equipament, l’Espai d’Art Ezequiel Torroella vol contribuir al foment de les arts plàstiques i al reconeixement de l’obra i figura del pintor Ezequiel Torroella a partir de l’exposició de part de la seva obra; una feina que es porta terme gràcies al llegat destinat a aquesta finalitat que va fer la seva esposa na Maria Forné Carreras.

Horario: Divendres i dissabtes, de 17 a 20 h. Diumenges, de 11 a 14 h. Tancat 1 i 6 de gener.
Preu: Gratuït

Condicions generals de participació

Pel bon desenvolupament de l'activitat, es prega puntualitat als participants.
Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari.
Les reserves per a grups s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació a la data de l'activitat. La inscripció serà efectiva un cop efectuat el pagament (si s'escau)
Les activitats requereixen un mínim i poden tenir un màxim de participants.
Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers.
Només es retornarà l'import de l'activitat 24 hores abans de l'inici.
Més informació sobre condicions i reserves d'activitat, adreceu-vos al Servei d'Atenció al Visitat del Museu de la Pesca en horari d'atenció al públic. Consulteu horaris aquí
 
972 600 424
infomuseu@palamos.cat

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura