fbpx

Anar a pescar no és una feina fàcil. Suposa una jornada llarga de treball en un medi natural a vegades hostil, un ofici dur i exigent que fa possible cada dia gaudir del plaer de menjar peix fresc del nostre mar.

RESERVA ARA   WEB OFICIAL

Pescaturisme Palamós és una experiència autèntica i amb caràcter per viure de forma directa, apassionant, compromesa i innovadora una jornada de pesca a bord d'una embarcació d'arrossegament professional.

Una jornada de pesca

Una jornada de pesca

Comparteix amb la tripulació de l'embarcació "Estrella del Sur III" l'experiència de pescar, gaudeix de la navegació i la natura, sent el mar en la seva plenitud, assaboreix la cuina marinera i el ranxo de bord, coneix la barca i les operacions de pesca, comparteix històries i coneixements amb la tripulació i porta a terra la captura del dia.

Gaudeix d'un dia de pesca com ho fan els professionals!

A la recerca de la gamba

A la recerca de la gamba

Els pescadors de Palamós pesquen la gamba rosada (Aristeus antennatus) a les parets del canó submarí de la Fonera. No és fàcil aprendre i dominar una tècnica de captura d’un recurs que viu a centenars de metres de profunditats. Requereix instint, perícia, experiència i tecnologia. 

Pescaturisme ens ofereix experimentar la sensació d’obtenir del fons del mar aquest "or vermell", un producte reconegut als millors restaurants del món.

Assolir la sostenibilitat

Assolir la sostenibilitat

Pescaturisme Palamós és una oportunitat per conèixer de primera mà d’accions de sostenibilitat com el Pla de Gestió de la Gamba de Palamós, o per saber com funciona la Marca de Garantia que n’assegura la traçabilitat, de la barca al consumidor final. Pescaturisme és una forma innovadora de treballar per la sostenibilitat dels recursos marins i per la promoció dels productes del sector pesquer. Permet al col·lectiu diversificar i millorar econòmicament, alhora que acostar la pesca marítima a la ciutadania des de diferents perspectives, com ara la cultural, la gastronòmica, la tecnològica o la social.

Viu a Palamós aquesta experiència única, autèntica i amb caràcter!

Característiques de l'activitat

Horari aproximat: 06:00 a 18:00 h, de dilluns a divendres no festius

Capacitat per sortida: màxim 4 participants

Preu per persona: 100 €

Inclou:

  • Àpat a bord i refrescs durant la travessa
  • Assegurança de responsabilitat civil que cobreix el visitant durant l’activitat
  • Visita a la subhasta del peix
  • Entrada al Museu de la Pesca

Una activitat segura

Pescaturisme Palamós és una activitat atractiva, intensa i exigent amb el participant. Per facilitar el correcte desenvolupament de l'activitat de pescaturisme, els participants tindran presents en tot moment les condicions de seguretat i requisits bàsics de participació.

 

 

Centre de pescaturisme acreditat

La recepció del Museu és un centre acreditat per la Generalitat de Catalunya per a la coordinació de les sortides de pescaturisme a Palamós, punt d’informació als usuaris i centre de gestió de les reserves.

Per a més informació sobre les sortides amb pescaturisme, preus, condicions i reserva de l'activitat, contacteu amb:

Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca
Moll pesquer, s/n. Palamós
972 600 424 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635