fbpx

El divendres 21 de juny, a partir de les 10 de la nit, des del Museu de la Pesca donem la benvinguda a la XXVI Primera Nit d'Estiu, un esdeveniment popular que inaugura la temporada estival de la vila de Palamós i marca l'inici del programa d'activitats del museu i l'Espai del Peix per als pròxims mesos de 2024.

Com és habitual, el grup Port-Bo protagonitzarà una cantada d'havaneres davant de les Barques del Peix, amb un cremat popular ofert per l'Associació Front al Mar i la col·laboració de l'associació Amics del Museu de la Pesca.

Abans de l'actuació, Miquel Martí presentarà el programa d'activitats d'estiu, que inclou una àmplia varietat de propostes lúdiques, formatives i culturals per promoure i difondre el patrimoni marítim i pesquer de la zona. Entre les activitats programades hi ha tallers, visites guiades, tallers de cuina per a totes les edats, recorreguts i excursions, entre d'altres, per assegurar que tothom pugui gaudir al màxim de l'estiu i del municipi.

La Primera Nit d'Estiu també donarà el tret de sortida a la Festa Major de Palamós, que s'estendrà fins dimecres 26 de juny.

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada