fbpx

Fins al 15 de setembre, Rafael Romero exposa al Museu de la Pesca els seus murals de l'exposició Vaixells

Rafael Romero (Badalona, 1967) és professor de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i un artista visual dedicat a la pintura amb tècnica mixta. Des de ben petit, els vaixells han estat el seu leitmotiv principal, el tema que ha mogut tota la seva obra.

Romero també especialitzat en la participació i la co-creació de la seva obra, a la qual convida a participar tota mena de col·lectius. Ha fet exposicions participatives a diferents llocs del món, des de la Xina a l'Argentina.

Dijous 13 de juny (19 h), inaugura al Museu de la Pesca de Palamós l'exposició temporal "Vaixells", un mostra amb tres grans murals de 6 x 2 metres, pintats en directe al mateix museu amb la col·laboració de la gent i de diferents col·lectius del municipi. Una gran xarxa també convida a penjar els vaixells imaginats per tothom que hi vulgui participar.

Els vaixells són transports, però a través d'una mirada antropomòrfica també transmeten tota mena d'ideals, de reflexions i qüestionaments del present i del futur; els vaixells, com a metàfora de la vida.

La mostra es podrà veure fins al 15 de setembre.

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada