fbpx

Un mar de regals

A la botiga del Museu de la Pesca tindràs una nova experiència de compra amb la gran diversitat d’articles inspirats en l’aigua, el mar i la pesca, en la nostra història i el nostre territori. Deixa’t seduir pels productes locals i de proximitat centrats en joieria, complements, alimentació gurmet, tèxtil, objectes de regal, decoració i joguines. També per la seva gran llibreria especialitzada.

Un extens ventall d’articles originals i de qualitat dirigits a diferents públics –infantil, familiar, especialitzat – per ampliar coneixements i sensacions viscudes a l’exposició permanent, així com a tothom que es desitja emportar un bonic record del seu pas per Palamós i la Costa Brava.

Llibreria especialitzada en la mar

La llibreria és una de les més ben assortides en tota mena literatura relacionada amb el mar. Compta amb un catàleg de 800 títols per a tota mena de públics i perfils lectors.

Imatge de la llibreria del Museu de la Pesca

Hi destaca una secció dedicada a la gastronomia de casa nostra, un ampli estoc de narrativa universal i de novetats editorials, llibre tècnics i científics, manuals sobre la mar i la navegació, còmics d’aventures, llibres per a infants i un complet ventall de títols per a aquells que busquin descobrir el paisatge de l’Empordà. La història, l’etnologia i el patrimoni tenen també un paper protagonista, especialment a través dels autors locals o de llibres editats directament pel Museu de la Pesca i la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona).

 

NEWSLETTER

Rep puntualment les novetats del Museu de la Pesca sobre exposicions, esdeveniments, agenda i més.

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada