fbpx

espaidelpeix bannerL'Espai del Peix, ubicat al port de Palamós, vol contribuir al coneixement dels productes del mar, a la sostenibilitat de la pesca i a la promoció de la cuina i la gastronomia del peix, tot posant en valor i fent pedagogia especialment d'aquelles espècies poc cotitzades, però amb un alt valor culinari i gastronòmic. 

 

Aquest equipament cultural vol potenciar la cuina i el consum del peix fresc de la costa com a element bàsic de la dieta mediterrània, així com fomentar el coneixement del món de la pesca per revalorar l'ofici de pescador. Per això compta amb un programa específic d'activitats culturals centrat en la recerca i la descoberta, la difusió del coneixement, la valorització dels productes del mar de la llotja de Palamós, la divulgació de la seva cuina i el foment del seu consum: visites guiades, show-cookings i degustacions en directe, tallers de cuina, formació especialitzada, presentacions de producte, conferències temàtiques, etc. 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell