fbpx

Llistat de publicacions MdP

Publicacions 34
Publicacions del Museu de la Pesca 1670
 • Quaderns Blaus. Càtedra d'Estudis Marítims

  Quaderns Blaus és una col·lecció multidisciplinar editada per la Càtedra d'Estudis Marítims on es publiquen articles i resums de recerques científiques sobre el fet marítim i pesquer, tant des de les ciències naturals com ciències socials.

 • Publicacions del Museu de la Pesca

  El Museu de la Pesca edita o col·labora en l'edició de textos relacionats amb el món marítim i pesquer amb l'objectiu de fomentar-ne el coneixement i posar en valor el patrimoni marítim. Vegeu també els títols publicats a la col·lecció Promediterrània, dedicada a la història i la etnografia marítimes.

 • Audiovisuals

  Audiovisuals produïts i/o editats pel Museu de la Pesca i la Càtedra d'Estudis Marítims.

 • Jornades i congressos CEM

  La Càtedra d'Estudis Marítims, en col·laboració amb el Museu de la Pesca i l'Ajuntament de Palamós, organitza regularment jornades i congressos on es discuteixen els temes més actuals entorn al fet marítim i pesquer. La publicació de les actes respon a la voluntat de difondre entre el gran públic els seus continguts i conclusions. Vegeu també les intervencions dels ponents al canal de vídeo del Museu de la Pesca.

 • Documents Tècnics (CEM)

  Col·lecció dirigida per la Càtedra d'Estudis Marítims amb l'objectiu de donar difusió a resultats de recerques emmarcades en projectes sobre temàtica marítima i pesquera, des d'un perspectiva interdisciplinar, marcat caràcter tècnic i màxim rigor científic.

 • Col·lecció Promediterrània

  La col·lecció Prodmediterrània ha estat creada per difondre resultats d'investigacions en el camp de la història i l'etnografia marítima i pesquera, tot transcrivint, comentant i editant documents o entrevistes d'interès per entendre el passat i present del sector pesquer i la cultura marítima i pesquera del país.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme