fbpx

Recerca i assessorament en treballs TFG i TFM

La teva recerca

El coneixement generat a partir de la recerca nodreix l’oferta d’activitats adreçades als diversos públics del Museu de la Pesca. Per això, des de Documare es vol potenciar aquesta recerca i fer valdre els projectes d'estudiants i investigadors per generar les sinergies necessàries que fomentin la investigació sobre el mar i divulgar-ne els resultats.

Recerca amb nosaltres

Si ets un estudiant de batxillerat, grau o màster, el Museu de la Pesca t’ofereix una plataforma per dur a terme el teu projecte de recerca de final d’estudis sobre el mar, la pesca, el peix i el patrimoni marítim i pesquer des de molts àmbits d’estudi possibles. T’assessorem, et facilitem la logística i avancem plegats per assolir l’èxit de la investigació en un marc d’oportunitat per donar visibilitat als teus resultats. Informa’t!

Suport documental

Posem a disposició els recursos de Documare, el centre de documentació del Museu de la Pesca, perquè tinguis a l’abast tota la informació que necessites per elaborar la proposta, dur a terme la recerca i redactar la memòria final.

Assessorament científic

La Càtedra d’Estudis Marítims de la Universitat de Girona té per objectiu fomentar la recerca i assessorar els investigadors sobre els temes d’actualitat i d’interès pel sector pesquer i l’àmbit de les activitats marítimes en general. Paral·lelament, des del centre de documentació es fa un seguiment dels projectes, des del seu plantejament metodològic fins a la seva publicació.

Convenis amb universitats

La Fundació Promediterrània posa a disposició dels estudiants la possibilitat de signar convenis per acollir-los per realitzar els seus TRB, TFG o TFM. Informa’t de les condicions i requeriments.

Consulta’ns i exposa’ns la teva idea! 

Més informació a 

Documare. Centre de documentació de la Pesca i el Mar
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 972 60 12 44
https://documare.org

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada