fbpx

L'esforç de l'home per fabricar estructures per moure's, treballar i transportar mercaderies sobre l'aigua ha deixat un extraordinari llegat d'embarcacions. Des del Museu de la Pesca volem estudiar, conservar i difondre aquest patrimoni surant per entendre, a través d'elles, les formes de treballar, pensar i viure de tot un territori.

Les embarcacions de pesca són la concreció d'una activitat econòmica de primer ordre i de la màxima expressió de la feina, de la lluita i dels avenços dels pescadors per extreure les riqueses del mar. A la Costa Brava, les embarcacions constitueixen un bé patrimonial ric i divers, amb un valor que cal donar a conèixer en el seu context i des de diferents perspectives i règims.

A més a més, des del Museu de la Pesca es treballa activament en l'organització de festivals, trobades, cursos i tallers de restauració d'embarcacions tradicionals per acostar-les al públic i donar a conèixer aquest patrimoni.

GACELA

GACELA

ESTRELLA POLAR

ESTRELLA POLAR

KIKU

KIKU

FELICITAT

FELICITAT

VENTURA

VENTURA

VICENTE

VICENTE

SAN JUAN

SAN JUAN

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura